Ansök om bidrag

Nu är det dags för idrottsföreningar att söka bidrag från Topp 100. Syftet med bidragen är att stödja och höja statusen på Linköpingsidrotten. Bidragen delas ut på idrottsgalan i januari.

Bakgrund

Topp 100 är en ideell förening som verkat för Linköpingsidrotten i mer än 30 år. Topp 100 har som mål att ha 100 företag som medlemmar. Överskottet i Topp 100 går varje år tillbaka till idrotten i form av bidrag till idrottsföreningar, som utdelas vid den årliga idrottsgalan.

Syfte

Att genom bidrag stötta Linköpingsidrotten på elit- eller på väg till elitnivå. Hjälpa till att höja statusen på Linköpingsidrotten.

Årets stora aktivitet är Idrottsgalan

På Idrottsgalan koras årets idrottskvinna, årets idrottsman, årets lag, årets ledare, årets idrottsjunior och årets handikappidrottare. Allt inramat av underhållning av klass och smakfull supé.
Idrottsgalan arrangeras på Konsert & Kongress fredag den 27 januari 2023.

Ansökan om bidrag

Föreningar som vill söka bidrag hos Topp 100 skall göra detta senast fredag 30 december 2022.

Urvalskriterier

– ansökan avser idrottsförening (inte enskilt lag) i Linköpings kommun
– elitverksamhet med sportsliga framgångar
– behov av ekonomiskt stöd för ett eller flera specifika projekt/satsningar
– väl fungerande organisation
– föreningens satsning medför samhällsnytta
– bredd- och ungdomssatsning

ÅRETS LEDARE - ett av priserna som delas ut på Idrottsgalan!

Passa på att nominera kandidater genom att här skriva namn och förening som personen verkar i samt en kort motivering. Årets ledare är en ideellt arbetande person i en förening och har tidigare varken fått pris eller varit nominerad.

Aktuellt just nu

Årets värdiga vinnare

Vid Topp 100:s Idrottsgala fick följande värdiga vinnare ta emot pris för idrottsåret 2021. Årets junior: Meja Örtengren, Golf Årets parasportidrottare: Maria Bjurström, Boccia Årets…

Läs mer
Kommande event

Topp 100 Idrottsgala 2023

Nu siktar vi mot Topp 100 Idrottsgala 27 januari 2023. Det blir extra festligt firande då Topp 100 Idrottsgala firar 20 år. Anmälan medlemsföretag Anmälan…