Stångebro Bygg är stolt partner till Topp 100!

Stångebro Bygg har inlett ett nytt och spännande samarbete med Topp 100, som främjar idrottslivet i Linköping. Samarbetet reflekterar inte bara företagets kärnvärden, utan också vår vision ”Vi gör det enklare att bygga – med hållbarhet i varje steg”.

Stångebro Bygg vill vara med och bygga ett hållbart samhälle, både bokstavligt och bildligt.

Vd Benny Valtersson, varför är detta samarbete så viktigt för Stångebro Bygg?


”Vårt engagemang för Topp 100 speglar vår vilja att göra skillnad och bidra till samhället där vi verkar. Vi tror att ett starkt samhälle byggs genom samarbete och gemensamma ansträngningar – ett företag är mer än summan av sina projekt. Vårt stöd till idrottsrörelsen är en del av vår bredare hållbarhetsagenda och det här är vårt sätt att främja hälsa, välbefinnande och en hållbar livsstil. Vi är väldigt stolta över att vara en del av Topp 100!”

Vill ditt företag också bli medlem i Topp 100? Läs mer på topp100.org

#stångebrobygg #topp100 #samarbete #hållbarhet #engagemang #linköping #linköpingsidrotten #idrott

Aktuellt just nu

ÅRETS VÄRDIGA VINNARE

- Årets junior: Lucas Humling, LASS - Årets parasportidrottare: Maria Bjurström. Linköpings HF - Årets ledare: Lars Karlborg, Linghems SK - Årets idrottsman: Gustav Forsling,…

Läs mer
Kommande event

Topp 100-Golfen September 2024