Vi firade den 20:e idrottsgalan i Linköping

Ännu ett fantastiskt idrottsår! Och ännu en festlig gala med stämningen på topp! Vi var drygt 320 gäster som hade samlats för att fira våra duktiga idrottare, lag och ledare. Konferenciererna Kim Martin Hasson och Stefan Odelberg ledde oss proffsigt genom kvällen, där prisutdelningar varvades med uppskattade artister och framträdanden. Tack till er alla som deltog denna magiska kväll!  Vi ser fram emot att ses nästa år igen.

Aktuellt just nu

ÅRETS VÄRDIGA VINNARE

Årets junior: Meja Örtengren, Landeryds GKÅrets parasportidrottare: Kristin Björfeldt, IK AkeleÅrets ledare: Lars Karlsson, Linköping BudoÅrets idrottsman: Gustav Forsling, Florida PantersÅrets idrottskvinna: Olga Ahtinen, LFCÅrets…

Läs mer
Kommande event

Höstgolf 2023 & Idrottsgala 2024

Mer information kommer senare...