Årsberättelse Topp 100 2019

Verksamheten under året
Topp 100 gick in i 2019 med 68 medlemsföretag. Under året lämnade några företag och några tillkom. Vid årets slut var det 67 företag, I april månad hölls årets första event – Topp 100 Challenge – i Stångebro Linköping Sportcenters lokaler. En lagtävling med aktiva från Linköpings elitklubbar som lagledare. En mycket uppskattad aktivitet, med ca 35 deltagare, som avslutades med middag och prisutdelning. I september hölls Topp 100-golfen på Vreta Kloster GK. 11 st. fyrmannalag gjorde upp om segern i en fyrboll/bästboll-tävling, där de två bästa resultaten per hål räknades. Vann gjorde lag Rationell IT. 

Idrottsgalan 2019
Eftersom tidpunkten för vår årliga idrottsgala ändrades från slutet av november till slutet av januari, blev det ingen gala kalenderåret 2019. Den hölls istället den 24 januari 2020 och kommer därför att presenteras i årsredovisningen 2020. Av detta skäl debiterades medlemsföretagen endast ca 30 % av ordinarie årsavgift för 2019, vilket av den anledningen blev ett ”övergångsår”.

Aktuellt just nu

Årets värdiga vinnare

Vid Topp 100:s Idrottsgala fick följande värdiga vinnare ta emot pris för idrottsåret 2021. Årets junior: Meja Örtengren, Golf Årets parasportidrottare: Maria Bjurström, Boccia Årets…

Läs mer
Kommande event

Idrottsgalan 27 januari 2023

I januari är det dags för en av årets festliga händelser - vår stora Idrottsgala! Den genomförs för 20:e gången - ett extra roligt jubileum att fira!