Årsberättelse 2012

Efter ”jubileumsåret” 2011 gick Topp 100 in i det nya året 2012 med fullt antal medlemmar, nämligen 100 st. I början av året var det dock ett antal företag som av olika anledningar tvingades lämna Topp 100. Under året fylldes dock luckorna upp och vi var åter 100 medlemsföretag i slutet av 2012.

Årets första aktivitet – Topp 100 Challenge – arrangerades som vanligt i april med Acti Pro Event som eventledare. Populärt som vanligt med ett 60-tal deltagare inkl aktiva från Linköpings elitidrotter som agerade lagledare för de olika lagen.

Årsmötet hölls i maj månad med NTM-koncernen/Pressgrannar som värd. Ett av landets absolut modernaste tidningstryckerier fick visa vad man går för och även husera själva årsmötet. Hela styrelsen hade sagt sig villiga att fortsätta och det var även årsmötets beslut, vilket resulterade i omval av samtliga ledamöter.
Årets upplaga av Topp 100-golfen fick tyvärr ställas i p g a för få anmälda lag. Nytt försök kommer att göras under 2013.

Under hösten träffades ett samarbetsavtal mellan Topp 100 och Linköpings kommun. Detta innebär att ett årligt samarbete framöver formaliseras och att kommunen kommer att ha en egen programpunkt på idrottsgalan m.m.

Idrottsgalan 2012

Årets höjdpunkt – Topp 100:s idrottsgala – gick av stapeln fredag 30 november. Som vanligt i Garden, Konsert & Kongress. Fullsatt som vanligt (500 personer) och en riktig feststämning. Marika Eriksson (TV4-sporten) och Chris Härenstam (SVT-sporten) var konferencierpar på ett alldeles utmärkt sätt. Linda Lampenius och Jennifer Brown var huvudartister, två personer ur ”Team Hoffsten” visade upp sig och Barbados var husband.

I december genomfördes en medlemsenkät, där samtliga företag i Topp 100 fick möjlighet att lämna synpunkter på verksamheten.

Årets vinnare

Årets junior: Mattias Bäckman. Ishockey
Nom. Cornelia Lister, tennis, Oscar Ekström, simning, Nurbo Bozan, boxning och Linus Fasth, enduro

Årets handikappidrottare: Josefin Abrahamsson, bordtennis
Nom. Maria Bjurström, Boccia och Johan Pettersson, goalball

Årets ledare: Håkan Jonsson, Linköpings TK
Nom. Johan Fredriksson, Linköpings IBK och Krister Nord, Linghem SK.

Årets idrottskvinna: Matilda Ekholm, bordtennis
Nom. Matilda Boson, handboll och Rebecka Palm, simning

Årets idrottsman: Lars Frölander, simning.
Nom. Anton Karlsson, innebandy och Erik Knutsson, volleyboll

Årets lag: Linköpings VC, volleyboll
Nom. LHC J20, ishockey och Linköpings IBK Dam, Innebandy.

Prisutdelare: Kim Martin, Anette Philipsson, Per Johansson, Helen Alfredsson, Magnus Grahn och Roger Melin.

Utdelningar

Bidrag från Topp 100 till idrottsföreningar, totalt 250.000:- delades ut till följande: 25.000:- vardera till Linköpings Handikappidrottsförening, Linköping Judo, Linköpings FC och Linköping Volleyboll. 50.000:- vardera till Linköpings Golfklubb, Hjulsbro IK och Vreta Skid- och Motionsklubb

Resultat

Verksamhetens resultat för 2012: Vinst 245.000 kronor (jämfört med 275.000 för 2011), före utdelning av bidragen på 250.000 kronor.

Aktuellt just nu

ÅRETS VÄRDIGA VINNARE

- Årets junior: Lucas Humling, LASS - Årets parasportidrottare: Maria Bjurström. Linköpings HF - Årets ledare: Lars Karlborg, Linghems SK - Årets idrottsman: Gustav Forsling,…

Läs mer
Kommande event

Topp 100-Golfen September 2024