Bra betyg för galan

Efter Idrottsgalan 2010 skickades en enkät ut till ett urval av de 425 gästerna. Helhetsintrycket av galan var överlag positivt och fick betyget 4,2 på en skala mellan 1-6.

Totalt ställdes 20 frågor om allt från lokalen, maten, tekniken till framträdandena på scenen. Det fanns också möjlighet att lämna egna kommentarer.

Maten fick betyget 4,5 och lokalen 4,9. Artisterna var också mycket uppskattade och fick genomgående höga betyg. Populärast var Peter Johansson med 5,6 på betygsskalan, tätt följd av kusinen Mathilda Hansson.

En från flera personer negativ kommentar var att 2010 års gala blev för lång. Det ledde till att det blev okoncentrerat i lokalen med mycket prat och spring, vilket många upplevde som störande. En person lämnade exempelvis kommentaren ”Min första idrottsgala gav lite träsmak, men mest mersmak.”

– Vi har med stort intresse tagit del av enkätsvaren, säger Roger Ossmin, ordförande i Topp100. Särskilt roligt är det att så många valt att lämna egna kommentarer. Synpunkterna tar vi nu med oss i planeringen av 2011 års idrottsgala.

Enkäten skickades ut till 65 personer, varav 46 svarade.

Aktuellt just nu

ÅRETS VÄRDIGA VINNARE

- Årets junior: Lucas Humling, LASS - Årets parasportidrottare: Maria Bjurström. Linköpings HF - Årets ledare: Lars Karlborg, Linghems SK - Årets idrottsman: Gustav Forsling,…

Läs mer
Kommande event

Topp 100-Golfen September 2024