Årsberättelse 2001

Vid årsmötet i maj beslöts på förslag av Roger Ossmin och Thomas Jönsson att undersöka möjligheten att ta upp och fortsätta verksamheten igen. Konstaterades att TOPP 100 är ett välrenommerat och inarbetat namn, som det vore synd att avveckla.Nya intresserade att jobba vidare finns. Innan årsskiftet skulle styrelsen vara klar med förslag.

Till ny ordförande i TOPP 100 valdes Roger Ossmin. Avgick, hedrades och avtackades Björn Jonsson. Övriga styrelseledamöter: Thomas Jönsson, Kjell-Åke Jacobsson, Göran Wåhlander och Stig Wärneryd.

Inga medlemsavgifter 2001.

Den 8/10 diskuterade styrelsen möjligheten till en Idrottsgala med utdelning av utmärkelser i olika kategorier, i september/oktober med början 2002. Kostnadsindikation med förslag till program fanns framtagen av ActiPro. Beslöts också att anordna upptakt på våren 2002 med medlemsföretagen i form av TOPP 100 Challenge Cup. Styrelsen skulle också undersöka möjligheten att sätta upp tavlor över medlemsföretagen i Ishallen, Sporthallen och Folkungavallen.

Vid styrelsemöten 29/10, 26/11 och 18/12 togs beslut om det nya konceptet med Idrottsgala, Challenge och medlemstavlor. En ny 4-sidig säljbroschyr i färg skulle tas fram med hjälp av Ord & Bild och som skulle kunna användas många år (används fortfarande).
Corren villig att backa upp konceptet. Presskonferens i januari 2002.

Medlemsantal 31/12 2001: 24
Resultat 2001: Förlust 6.699:26

Aktuellt just nu

Bli medlem i Topp 100

Se filmen och hör vad vår ordförande Roger Ossmin har att säga.

Läs mer
Kommande event

Idrottsgala Fredag 26 Januari 2024

Mer info kommer